Varukorg 0

Om I Love Blekinge

I Love Blekinge började som ett projekt när Andreas Ivarsson och Joakim K E Johansson skrev kokboken "Blekinge – en resa till mer än sill och kroppkakor". Det fortsatte i andra projekt med koppling till landskapet vi älskar. 

Iloveblekinge.se är en sajt som lyfter fram fina grejer med koppling till det fina landskapet. Det är bland annat heminredning, kläder och konst som andas Blekinge. Vi vill att sajten ska vara en plats där både Blekingeturister, blekingar som bor i landskapet och blekingar i exil kan hitta intressanta saker som andas lokalpatriotism.

Har du en produkt som borde säljas här?

Hör av dig med ett mejl till info@iloveblekinge.se. Det kan vara allt från konst och hemslöjd till kläder och kryddor.

Vilka ligger bakom sajten?

Andreas Ivarsson. Är född och uppvuxen i Rödeby, norr om Karlskrona, numera bor han i Stockholm. Andreas ser sig själv som entreprenör och marknadsförare och han driver flera spännande projekt vid sidan om sitt jobb som matredaktör på KIT, primärt designbutiken Manbot.se.

Joakim K E Johansson. Kommunikationsexpert och fotograf. Uppväxt på ön Tjurkö utanför Karlskrona, men bor numera i Stockholm. Har sedan slutet av 90-talet marknadsfört Karlskrona och Blekinge med sina bilder. Jobbar till vardags som kommunikationsrådgivare under Nordiska ministerrådet.

Morten Ravnbø. Norrman som kom till Karlskrona 2006 och startade eget inom grafisk design. Han är den enda av oss som inte är från Blekinge – men också den enda som bor där. Utbildad inom både illustration och design, och har bred erfarenhet åt alla möjliga håll och kanter. Se gärna mer på hans hemsida www.ravnbo.com.